Hovedside

Om oss

Artister
- Artister 1
- Artister 2
- Tribute Band
- Vokalist/trubadur 1
- Vokalist/trubadur 2

Andre tjenester

Kontakt

(siden er under konstruksjon)
Vokalister og trubadurer
(siden er under konstruksjon)

For å gi dere en idè om hvem man kan ønske seg å kombinere med The CoverCombo eller dersom man ønsker seg en trubadur eller to, presenterer vi noen av vokalistene vi samarbeider med i forskjellige sjangre.

Goggen:
http://www.gogge.no/
Goggen er en svært populær trubadur i Stavanger og er velkjent for å lage liv på scenene i Vågen sommertid alene eller i duoen Pompel & Pilt. Les mer på hans egen side.

Tone Salomonsen:

Tone opptrer også som trubadur i duo format med en av sine faste gitarister. Som nevnt er Tone opptatt av å være »up to date» med reportoaret og ikke servere de samme trygge låtene gang på gang. Settlisten består derfor både av klassikere og det som til enhver tid slår an hos publikum.

Stian Tønnesen:
Stian er kjent fra bl.a Tramps. Han gjør innimellom trubadur jobber og har gitaren og stemmen godt forankret i både irsk folkrock, tradisjonell americana og nyere amerikansk rock. En allsidig artist som leverer kvalitet.

Svein Andrè Olsen:
I likhet med mange av byens vokalister gjør også Svein Andrè innimellom opptredener som trubadur på lokale vannhull. Han kler kanskje best rollen som litt tilbakelent underholder på steder hvor fokuset ikke bare er allsang og hæla i taket.

Anders Christensen:
Anders er et ferskere skudd på trubadur arenaen i Stavanger. Stemmen hans har allerede rukket å bli spesielt populær blant byens yngre kvinnelige publikum og ny og gammel pop musikk fremføres med innlevelse og sjarm.


Bjørn Wikøren

Denne kvinesdølingen er vårt sterkeste country alibi. Med eller uten band serverer han country og americana som går like godt hjem på pub som på bygdefest.


Vi har mange fler på listen etterhvert ...Foreløpig kontaktinfo: