Hovedside

Om oss

Artister
- Artister 1
- Artister 2
- Tribute Band
- Vokalist/trubadur 1
- Vokalist/trubadur 2

Andre tjenester

Kontakt

(siden er under konstruksjon)
Vokalister og trubadurer

For å gi dere en idè om hvem man kan ønske seg å kombinere med The CoverCombo eller dersom man ønsker seg en trubadur eller to, presenterer vi noen av vokalistene vi samarbeider med i forskjellige sjangre.

Jay Brown:
Jay er en energisk og karismatisk vokalist og musiker fra London med røtter fra Jamaica. Han flyttet til Stavanger sommeren 2008 og hadde med seg et reportoar bestående av soul, funk, blues og reggae i ryggsekken. Han er meget allsidig på tvers av alle sjangre og har opparbeidet seg et solid rykte som »noe nytt og spennende». Jay har få eller ingen konkurrenter i sin nisje i fylket - som vi hørt i hvertfall. Jay kan jevnlig oppleves med the CoverCombo i ryggen på scenene i Stavanger og som fast gjest på søndagsjam’en på Ovenpaa.

Ole Klemetsen:
Denne mannen trenger ingen presentasjon. Etter boksekarrieren brenner nå Ole om mulig enda sterkere etter å opptre som musiker. Han opptrer gjerne med The CoverCombo, eller et helt akustisk variant som duo med en av våre faste musikere som makker. Hans reportoar består av velkjente allsanglåter og sjarmerende underholdning med alt fra Bjørn Eidsvåg til Oasis.
 
Kjell Undheim:
Trenger dere en ren rocke pakke eller et lite sett med f.ex AC/DC eller annen tungrock er Kjell den perfekte frontmann.
Etter at han overtok som vokalist i Ingenting har Kjell nådd ut til et større publikum enn før, men for mange utegående musikk elskere i Stavanger regionen har han vært en favoritt i mange mange år. Han er velkjent på byens scener med band som Kjells Bells og hardtslående Kaptein Kabelsatan, men opptrer også som trubadur, akustisk alene eller i duo/trio format.

Glenn Lyse:
Også Glenn opptrer som akustisk trubadur, alene eller i duo format.

Jim Jacobsen:
Jim er en utadvent og underholdende entertainer som like gjerne opptrer alene som med fullt band. For Jim er kontakt med publikum og ønskekonserter en selvfølgelighet og man skal være litt av en surpomp for ikke å kose seg når Jim spiller.

Bjørn-Erik Zahl:
Bjørn-Erik serverer hva som helst hvor som helst, og er en underholdende artist som aldri går av veien for å ta publikums oppfordringer på alvor med humor og snert. Han er også en av de faste gjestartistene på søndagsjam’en på Ovenpaa.

Ole Alexander Mæland:
Ole Alexander opptrer også ofte som akustisk trubadur, alene eller i duo/trio format. En karismatisk og ærlig artist som er god til å holde på publikums oppmerksomhet. Se forøvrig presentasjonen til Filibombom boys.


Vokalister side 2

Foreløpig kontaktinfo: