Hovedside

Om oss

Artister
- Artister 1
- Artister 2
- Tribute Band
- Vokalist/trubadur 1
- Vokalist/trubadur 2

Andre tjenester

Kontakt

(siden er under konstruksjon)
Tribute Band
(siden er under konstruksjon)

Let it Beat - Beatles bandet.

Med brødrene Togga og Øystein Gundersen i spissen serverer denne gjengen Beatles meget overbevisende. Vil dere ha en time med litt av alt, tre ganger 45 med det beste i kronologisk rekkefølge, eller kanskje bare et lite sett med de gode gamle låtene? Dere får nøyaktig det dere ønsker dere! Bandet debuterte sommeren 2008 på Hall Toll til Viking Hordenes All Star festkveld med celebert besøk fra Liverpool Legends og lovordene etter debuten var mange!

Revansj - Mods bandet

Med Ole Alexander Mæland i front får dere opptil en time med Mods klassikere servert med utstråling og spilleglede. Ole Alexander er Stavangers egen Morten Abel kloning og han har gjort seg bemerket med sine meget overbevisende tolkninger av vår alles popstjerne gjennom mange år. Han gjorde en uforglemmelig opptreden og stor suksess under Rogafest - noe som var såpass overbevisende at lokale journalister som var i nærheten av området under lydprøvene dagen før var i ferd med å gå ut med førstesideoppslag om at Morten Abel skulle opptre alikevel ...  .

Barefoot

http://www.barefoot-rock.net/
Barefoot har også holdt det gående en stund etterhvert. Grunnlagt av sørstatsrock forkjemperen Vegard Brox har de lagt seg på et reportoar bestående av det beste innen sørstatrock og bluesrock. Man får klassikere fra såvel Lynyrd Skynyrd og Allman Brothers til importerte yankee varianter som Creedence og Bad Company.

Graceland News

http://www.gracelandnews.no/
Elvis tribute band med Ingve »Sandy» Sandvold i spissen. Han er kjent fra diverse sammenhenger bl.a Jims Riff.
Graceland News er et band bestående av fire musikere som spiller kun Elvis-låter. De har funnet et konsept hvor de prøver å gjenskape noe av den gamle gode lyden fra Sun Records-tiden. Det er fra tiden med Scotty Moore, Bill Black og D.J. Fontana de fleste av låtene til bandet er plukket fra. Noen få utvalgte fra den senere tid er også med i reportoaret.

Purple Heep

http:// www.purpleheep.com
Purple Heep har hentet alle sine låter fra Deep Purple og Uriah Heep. Hovedtyngden av repertoaret er klassikerne hentet fra 70 tallet. I denne musikken er det rikelig med rom for improvisasjoner både på gitar, orgel og trommer. Alt dette får du høre på  Purple Heep sine konserter.
Foreløpig kontaktinfo: