Hovedside

Om oss

Artister

Andre tjenester

Kontakt

(siden er under konstruksjon)
Om TrampeKlapp Booking
(siden er under konstruksjon)

Jeg har etter mange år som profesjonell musiker sett behovet for et bookingselskap som i større grad enn andre spesialiserer seg på skreddersydd musikalsk underholdning. Dette er en av grunnene til at jeg i sammen med et par kolleger startet ”Trampeklapp booking”.

Vi har et stort nettverk og kontakt med mange band, artister og musikere med klare profiler vi kan engasjere, men vi ønsker også å spesialisere oss på å gi kundene våre muligheten til å tilpasse musikken nøyaktig slik det passer arrangementet best.

Denne idèen har vokst frem over lengre tid siden vi har førstehåndskjennskap til de prosessene som skal til for å optimalisere den musikalske biten av et arrangement. Som musikere i danse og underholdningskategorien etterstreber vi alltid at arrangør og gjester skal være mer enn fornøyde med musikken vi serverer. Men uten retningslinjer er det ikke alltid like lett å på forhånd forutse hvordan et arrangement utvikler seg og f.eks hvilken musikk som er perfekt på slutten av kvelden.

Vi mener ikke at dette er et stort problem og de fleste arrangører har gode erfaringer med de artistene de engasjerer. Men det er i alle fall unødvendig for en arrangør å måtte ”ta sjansen” på at musikken blir vellykket når man med gjennomtenkte retningslinjer kan få den nøyaktig tilpasset. Og siden ingen arrangementer egentlig er helt like - og det sannsynligvis heller ikke er ønskelig at de skal være det - vil kanskje en kombinasjon som er satt sammen spesielt for anledningen være det idèelle, ned til konkrete låter dersom det skulle være ønskelig.


Trampeklapp tilbyr også rimelige konsulent tjenester for eventbyråer og andre arrangører. Med vår kompetanse blir det både lettere å prøve noe nytt og spennende, eller å tilpasse den musikalske delen sømløst i forhold til kundens retningslinjer.


Jeg håper vi kan hjelpe Dere å finne det Dere trenger.Torgeir Gundersen
Trampeklapp BookingForeløpig kontaktinfo: