Hovedside

Om oss

Artister
- Artister 1
- Artister 2
- Tribute Band
- Vokalist/trubadur 1
- Vokalist/trubadur 2

Andre tjenester

Kontakt

(siden er under konstruksjon)
Artister
(siden er under konstruksjon)

BandPower:
Jim Jacobsen leder denne solide gjengen som har drevet med dansbar underholdning i mange år. Store og små slagere blir servert med godt humør og sjarm og en kveld med BandPower kan gjerne arte seg som en ren ønskekonsert.

Sverre Kvams Orkester:
Dersom det skulle være ønskelig med en jazz-combo som holder seg i hjørnet og f.ex serverer klassiske jazzsvisker til maten ringer vi Sverre Kvam. Hans orkester er kapable til å gjøre alt fra lavmelt taffelmusikk til oppegående virtuose tolkninger av tidløse klassikere fra et bredt jazz og blues  reportoar.

Kjells Bells/Kaptein Kabelsatan
To av Kjell Undheims godt innarbeidede cover band. Etter at han overtok som vokalist i Ingenting har Kjell nådd ut til et større publikum enn før, men for mange utegående musikk elskere i Stavanger regionen har han vært en favoritt i mange mange år. Disse banda har gjort byens scener i årevis og serverer henholdvis variert poprock og solid tungrock.

Tone Salomonsen:
Tone har hatt et av de mest oppegående cover banda i byen i lang tid. Oppegående i så måte at hun i større grad enn de fleste er opptatt av å være »up to date» med reportoaret og ikke servere de samme trygge låtene gang på gang. Settlisten består derfor både av klassikere og det som til enhver tid slår an hos publikum.

Ærlige Ernst Bruktbil
Pop og countryrock i skjønn forening. Dette sjarmerende bandet frontes av Bjørn Erik Zahl og Steffen Schreuder.

Playboys (Egersund)
http://www.playboys.no/
»Rotekte norsk rock’n roll med en duft av wunderbaum og 80-tall. Snart aktuelle med sin tredje plateutgivelse. Leverer et uforglemmelig live-show med høy allsang og party-faktor.»

Square One (Tvedestrand)
http://www.myspace.com/square1norway
Tøff power trio som spiller fengende bluesrock med noko attåt. Har jevnlige opptredener i Stavanger på bl.a Ovenpaa og har en trofast fanskare i byen.Det kommer flere presentasjoner så snart vi får oppdatert sidene våre ...Foreløpig kontaktinfo: