Hovedside

Om oss

Artister
- Artister 1
- Artister 2
- Tribute Band
- Vokalist/trubadur 1
- Vokalist/trubadur 2

Andre tjenester

Kontakt

(siden er under konstruksjon)
Artister

CoverCombo
The CoverCombo er vårt eget ”husband”. Her er de fleste av de beste musikere fra de andre gruppene involvert og vi spesialiserer oss på å skreddersy reportoar og sjanger etter arrangørens behov. Vi kan velge vokalister etter ønske og sette sammen set-liste for kvelden i samarbeid med, eller etter, arrangørens retningslinjer og prisoverslag. Reportoaret til denne gjengen er stort og omfattende og vi backer hvem som helst innen - nesten - hvilken som helst sjanger.

Glenn Lyse
http://www.glennlyse.com/
Glenn Lyse trenger vel ikke noen større presentasjon. Men vi finner det verdt å nevne at han har et av byens aller beste rockeband i ryggen når han opptrer, enten med sitt eget materiale eller med fengende popmusikk fra de siste 50 år. Glenn gjør også rene underholdnings jobber med eller uten band.

PowerCombo
http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=3054045192
Et svært populært og solid rockeband som har holdt det gående i mange år i Stavanger området. De serverer musikk i mange sjangre fra countryrock via AC/DC til reinspikka popmusikk og frontes av Stavangers egne gitarhelter Steffen Schreuder og Togga Gundersen. Les gjerne mer på Facebook gruppen.

Acoustic Jam
For alle som har vært på en firmafest eller fem de siste 10 årene, eller trofaste gjester på Hansenhjørnet på sommeren i Stavanger vil dette bandet være kjent. Den behagelige stemmen til Helge Skarveland gjør dette bandet lett gjenkjennelig og reportoaret til Acoustic Jam er stort og variert, og ikke lenger så akustisk som navnet kunne tilsi. Dette er dansbar underholdning for  publikum i alle aldre.

Under Cover
Dette er en av våre ferskere konstellasjoner som har gjort stor suksess på diverse arrangementer siden 2007. Med Helge Skarveland fra Acoustic Jam på vokal og medlemmer fra Let it Beat og PowerCombo i bandet er reportoaret bredt og sprettent, fra Beatles til Coldplay, og blir fremført med spilleglede og profesjonalitet.  Perfekt underholdning til firmafester for små og store bedrifter.

Filibom bom boys
Denne gjengen er velkjent for gjengangere på Hansenhjørnet og andre av byens scener. Med Ole Alexander Mæland i spissen er de et populært innslag på såvel firmafester som lokale scener. De serverer alt fra Mods til Paul Simon og har 80-tallet som kjernen i sin sjanger.

No Diggeties:
Med Svein Andrè Olsen som frontfigur har No Diggeties i løpet av de siste åra opparbeidet seg et solid rykte som dansevennlig pop og rock underholdning. Trioen tar de fleste typer oppdrag og er for tiden også i studio for å spille inn sin debut plate med eget materiale.

Artister side 2
Foreløpig kontaktinfo: